Next Level Reiniging met Fersol

Ons bedrijf zet een enorme sprong voorwaarts in de wereld van reinigingstechnologie en we zijn verheugd om onze klanten mee te nemen naar het volgende niveau.

Met ingang van 1 juni 2023 zijn we met trots een officiële dealer geworden van Fersol, het innovatieve en gepatenteerde product van Ferr-tech. Dit partnerschap stelt ons in staat om u de meest geavanceerde en effectieve reinigingsoplossingen te bieden.

Fersol is een ware revolutie in de reinigingsindustrie. Het is een krachtige oxidator die fungeert als een ware “terminator”, waardoor alle andere schoonmaakmiddelen letterlijk in het niets verdwijnen. De unieke formule van Fersol zorgt ervoor dat uw kassencomplex tussen de teelten door volledig vrij wordt gemaakt van schimmels, bacteriën en pathogenen. Zelfs hardnekkige virussen die tijdens werkzaamheden worden verspreid, worden binnen no-time onschadelijk gemaakt.

Wat Fersol zo bijzonder maakt, is niet alleen de buitengewone reinigingskracht, maar ook het feit dat het een milieuvriendelijk product is. We begrijpen dat duurzaamheid en milieubescherming voor veel ondernemers belangrijke aspecten zijn. Met Fersol kunt u investeren in een product dat niet alleen verbluffende resultaten oplevert, maar ook bijdraagt aan een schonere en gezondere omgeving.

Als slimme en vooruitstrevende tuinbouwondernemer wilt u natuurlijk alles weten over de mogelijkheden die Fersol biedt. Daarom nodigen we u uit om contact op te nemen met Ron, onze specialist op het gebied van Fersol. Ron staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u uitgebreid bij te praten over de vele voordelen en toepassingen van Fersol. U kunt Ron bereiken op het telefoonnummer 0625052941.

Om u een volledig beeld te geven van de impact van Fersol, kunt u ook referenties opvragen bij Ron. Hij kan u in contact brengen met ervaren kwekers die al bekend zijn met het gebruik van Fersol. U kunt rechtstreeks van deze professionals horen hoe Fersol hun teeltprocessen heeft verbeterd en hen heeft geholpen om de hoogste kwaliteit gewassen te produceren.

Wacht niet langer en maak de sprong naar next level reiniging met Fersol. Neem vandaag nog contact op met Ron en ontdek de grenzeloze mogelijkheden die dit baanbrekende product voor uw tuinbouwbedrijf kan bieden.

Eén reactie

 1. Flora Csicsely-Kovács

  Hi,
  I would like to ask you, is there any effect FerSolt against Nezera viridula adults and nympsh too? Do you have any experience with?
  Thanks in advanced!
  Best regards
  Flora

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *