Virus&Consultancy

Virus en problematiek van dit gevoelige onderwerp

Ons bedrijf heeft door de jaren een database opgebouwd  in kennis en ervaring in virussen. Dit is mogelijk gemaakt door het feit dat we reeds sinds 2009 komkommers, tomaten en andere gewassen telen die alleen met het doel geteeld worden om virus resistente variëteiten  te vinden tegen virussen en bijkomende ziektes zoals meeldauw, enz..

Dit proces is als een perpetuum mobile. Het blijft doorgaan. De rassen verbeteren zich, maar wanneer is er een optimum bereikt? Nooit word er een optimum bereikt. In onze productie gedreven teelten, met steeds meer vraag naar groen, groente en fruit zal de jacht naar beter altijd doorgaan.

This is the heading

Hetzelfde doet zich voor op de groenten productie bedrijven. In hun jacht naar optimalisatie spelen weer andere zaken dan alleen een goed ras. Deze bedrijven zullen ook “schoon” moeten zijn . Dat is voor de meeste tomaten bedrijven wel een “game changer” geweest en geworden. De noodzaak om hulp van derden in te roepen die wel ervaring hebben
met zowel het virus als in het zelf telen, als in het schoon maken en houden van de productie kassen. Deze kennis is bij ons uiteraard aanwezig, en word  ingezet om bedrijven die  te maken hebben of denken te krijgen met een virus zoals het TOBRFV uit de problemen te helpen of om ze uit de problemen te
houden.

Met een track record van meer dan 2000 hectare aan ervaring in de virus problematiek denken we te kunnen zeggen:

voor virus problemen  bent u bij Ron Peters aan het juiste adres. Voor uitleg van het virus , het leren begrijpen, het reinigen  van uw bedrijf en het schoon zien te houden van uw bedrijf . We brengen u verder.

Ons bedrijf niet gebonden aan wie of wat voor een leverancier dan ook . Dus vrij om onafhankelijk onze mening en advies te geven wat bij u past zonder daar zelf financieel beter van te worden.

Dus zoekt u een proef locatie om ToBRFV legaal te kunnen telen,( er is er geen andere)  of zoekt u hulp om wel vooruitgang te boeken in het schoon maken van uw kassen, u weet wie u kunt benaderen.

Want op het eind van het liedje gaat het om de drie K’s:
   – Kilo’s, Kwaliteit en Kostprijs.