Unieke woning te koop in Erica

Bent u op zoek naar een ruime, vrijstaande woning met veel mogelijkheden? Dan is dit uw kans! Aan de Tuindershof 23 in Erica staat een prachtige woning te koop, gebouwd in 1991 op een kavel van maar liefst 26.000 m2.
De snelste impressie krijg je via de video onderaan de pagina.
De woning heeft vier slaapkamers, een royaal kantoor, een grote woonkamer met open keuken, een garage, een bijkeuken, twee badkamers en een hal met trap naar de eerste verdieping. De woning is voorzien van gasketel/plaatverwarming en zonwering. Rondom de woning ligt een tuin met een vijver en diverse zithoekjes. De tuin vraagt wel wat onderhoud, maar biedt ook veel privacy en rust.

De kavel heeft een tuinbouwbestemming en wordt momenteel verhuurd voor de teelt van rozen, wat een jaarlijkse huuropbrengst van € 3750 oplevert. U kunt de kavel echter ook gebruiken voor andere doeleinden, zoals het houden van paarden of andere hobby’s. Er zijn veel mogelijkheden om van deze woning uw droomhuis te maken. U kunt de woning direct betrekken, of er uw eigen stijl en smaak aan geven. Hoe dan ook, u investeert in de toekomst!

Heeft u interesse in deze unieke woning? Neem dan snel contact op met Ron Peters op 0625052941. Hij kan u meer informatie geven over de vraagprijs en een bezichtiging inplannen. Wacht niet te lang, want deze woning kan snel verkocht zijn!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *